lørdag den 29. maj 2010

yeah ~ så ser det ud til at mine timer går på held 8D se lige skema for næste uge (sidste skoleuge):


numnum ~ autentiske blåbærmuffins

de er mega gode, men desværre var der ikke så mange til at spise dem, så nu står de i køleskabet og fylder op ;_;' piv... (okay, har kastet dem efter nogle, så nu er der kun 4 tilbage)

Fredag var en hyggelig dag, tog ind på escobar for at høre cunt puncher spille, og jeg tror til alles overraskelse endte de faktisk med at tiltrække folk fremfor at skræmme dem væk x) was good.
opvarmning til at gå mere i kjole til sommer

Senere ud på natten blev jeg også småfuld til noget efter-hygge med nogle af drengene, og så har jeg bare ikke rigtig nået mere end at vågne efter sølle 3-4 timers søvn. Lørdag tog jeg på arbejde på om eftermiddagen/aftenen, og her er en meget god grund til hvorfor jeg bedre kan lide arbejdsvagterne på det omspændende scandic-hotel end vagterne på den lille fine gourmet-restaurant:

aftensmad på scandic:


aftensmad på restauranten:

yup, sært ik'?

og det her finder jeg en rimelig måde at bruge lørdag aften/nat på:


oldshcool supermario på supernintendo! 8D hell yeah.
Tak til Mathias og Yonatan for at være ligeså nørdede som mig ~


and this be my sleepy-buddy :3 gamle hankat er gammel

____________________________________

you're still blind
if you see a winding road
'cause there's always straight way
to the point you see

mandag den 24. maj 2010

they're coming to take me away

håhåh, hæhæh, hahah!

En social mini-ferie er.. social. Jeg kan ikke vise jer så mange billeder fordi mit overførelses-kort er væk, men jeg kan fortælle om hvad jeg har lavet.
Torsdag var jeg i skole meget kort, 2 lektioner på 45 min. pga. sidste skoledag for 3. g'erne. Tog egentlig kun derop for at dele kage ud til klassen ^^; Gik en tur på biblioteket og fik købt en spændende lille samling fra tolkien hvor han fortæller om hans opfattelse af begrebet "eventyr" i form af essays og digte. ooomnom
Fredag så jeg en masse ugly betty igennem før jeg tog ned på havnen og spiste en is sammen med nogle klubfolk, og efterfølgende op til Anders hvor Panda og Mikki allerede var. Det var super hyggeligt, og jeg sparker røv til Herkules på PS1 xD Tog hjem kl. halv 12, hvor jeg står og laver madpakke til lørdagen hvor jeg tog til Kigurumi-meetup i Århus sammen med Kristine og Camilla for at møde nogle skøre mennesker som frivilligt tager fleece-dragter på i 25 graders varme.



billederne er taget af Sascha

was huge fun x D

efterfølgende tog vi ud til Gjern og chillede, og søndag havde vi et episk photoshoot med Kristne og Camilla som Gurololita og sweet-lolita. Var fotografen, og vi fik taget nogle ret awesome billeder ^^ De er dog ikke kommet op nogle steder endnu.
Senere tog jeg ud til noget grillhygge som endte ud i alkohol og middelalderlege med skeer og reb xD stadig ingen billeder fra min side dog. Dog valgte jeg at tage tidligt hjem fordi jeg ikke havde lyst til at være sammen med så mange mennesker, havde lige brug for at være alene.
But thanks, peeps~

imorgen ser jeg frem til: PAKKEPOSTEN!!
kom nu, kom nu, kom nu, kom nu, kom nu!

_____________________________________

Will you need a blue sky holiday?
The point is they laugh at what you say
And I don't need no carryin' on

torsdag den 20. maj 2010

please smile

Tror bedst jeg kan beskrive mit humør og hvad jeg laver gennem billeder..
Jeg har:


været i genbrug med Kristine


fået computerskærm - venter spændt på pakkeposten idag da jeg regner min computer og PSP er i den!



ladet som om jeg kan være feminin i høje hæle


nørdet i Avalon gameclub


bagt så meget kage at jeg deler ud til højre og venstre. Også taget årets første morfar i solen, ooomnomnom

Og dagens små visdomsord fra min side vil være noget i stil af:
livet bliver automatisk lidt mere trist hver gang du tager de små gode ting i hverdagen for givet.
Hvis du ikke tager det som en selvfølge når folk komplimenterer dig, gør dig små tjenester eller får dig til at smile, bliver du automatisk mere glad når det endelig sker. Lyder som om jeg citerer janteloven: "du skal ikke tro du er noget!", men mener bare at man lige skal tænke på, at alle livets små glæder ikke nødvendigvis varer ved, og at de derfor skal nydes og ikke bare kastes over i et hjørne uden nogen form for taknemmelighed.
______________________________________

what I'm doing?
just walking on sunshine

mandag den 17. maj 2010

opdatering igen xD

sorry for så mange opdateringer ~~ ish bored x D eller, faktisk ikke... men havde lyst til at prøve at sætte Arashis pieceringer :b gik da meget godt, tror jeg kan ligne ham godt med paryk og eventuelle sorte linser

meh, skal bare være mere spids i ansigtet > .<
og når du har kommet lim-spray i håret for at få det til at sidde tilbage, så PAS PÅ!

I know where u LIVE


and check this baby out! Bestilte den hjem idag, forventer den her i nærmeste fremtid ^^ gamercomputer til mig!

___________________________________
from underneath your feet.
And I am the blue in your back alley view
where the horizon and the rooftops meet

technicolor phase a owl city - den perfekte stalkersang!

Arashi

søndag den 16. maj 2010

Tid er urer som viser tid

Jeg har en sær forkærlighed til urer ~ måske fordi at selve tiden er et mærkeligt begreb for mig. Har aldrig helt forstået hvorfor det nu er at tiden har forskellige hastigheder forskellige dage. Jeg elsker urer, så lad mig præsentere jer for min lille samling:


dette var min oldefars lommeur. Det virker stadig hvis man trækker det op, men kun i 3-4 timer. På bagsiden er symbolerne for "tro, håb og kærlighed" indgraveret.


dette ur er ganske nyt. Jeg fik det af Panda og Thisted i fødselsdagsgave i år, og det er virkelig smukt. Det er i en halskæde, og det skulle gerne være en eller anden form for mærkevare, ved bare ikke hvilken. Det kan åbnes og er et lommeur.


Det her er et ur jeg fandt i en container.. Det virker ikke, men synes det var en flot væg-dekoration x'D


bestilte det her hjem fra ebay fordi jeg synes det var pænt. Det er et lommeur (igen) fra animeen Kuroshitsuji som jeg ikke har set. Det var ikke så dyrt, og så kunne jeg rigtig godt lide det.


okay, det her er egentlig bare en tegning, I know. En fødselsdagsgave til, denne gang fra Mia. Den er superdejlig og med AIW og urer som tema.


Det her er et efterskoleminde fra en som hedder Kicky. Hun droppede ud og glemte uret, og derfor forærede hun det til mig. Det er nu mit højtelskede vækkeur.

Jeg har udover dem også et par strømpebukser med urer på som jeg fik af Kristine.

Tiden er abstrakt og sær, aldrig noget som man kan regne med. Man ved aldrig hvor meget tid man har tilbage, men man kan måle hvor meget der er gået. Før eller siden er tiden inde.

_______________________________________

All once everything unwinds
Inside-out and all about my heart
Is always running out of time
Always running out of time

lørdag den 15. maj 2010

Det er lidt sært som ens humør kan vende på en femører når man før var med en man holdt af, og det næste øjeblik er alene og ikke ved hvornår man ser dem igen~
Så Thisted, og vi hyggede os som sædvanlig bare og chillede.. men hvad er samvær med Thisted uden et shoot?

Miss you already girl .-. Now my bed is cold

_____________________________________________
Jeg lånte "we love katamari" på biblioteket, og fuck det er fedt x'D jeg bliver nødt til at eje det spil!! Det er jo vanedannende, sjovt og fantastisk.

kongen især var virkelig genial xD
"yes, yes.. They love our mighty chins, our goatees!"

nom.. Anyway, jeg går bare lige nu og venter på at jeg får min stationære computer ^^ Glæder mig virkelig til at få den, jeg har savnet noget så forfærdeligt at kunne se anime, spille computerspil, lave videoer og jeg ved ikke hvad!

______________________________________________

har lige fået den sødeste gave fra Line her til aften, og nu har mig og Kristine vist besluttet os for hvilket Paradise kiss cosplay vi skal lave <3

den er virkelig, virkelig smuk, og jeg tror aldrig jeg har fået så gennemarbejdet en gave før <3 tusind tusind tak, jeg tror også vi har skreget det nok ud på face (og msn)

______________________________________

A blue shell is coming so I'll go ahead
If you hang behind it will hit me instead
- Mario kart love song

torsdag den 13. maj 2010

egoism


Shroom 'n Pacman *A*

So ~ Igår "kom jeg til" at købe selvforkælelse for 500 kr x'D kan godt nok ikke huske sidste gang jeg har købt noget større til mig selv som ikke var enten mad eller cosplay o.o' Fik en masse nyt make-up og Avatar-dvd'en ^ .^ Idag har jeg ryddet op og gjort rent på værelset, og det er blevet fint :b så mangler jeg bare at finde ud af hvor jeg dog skal gøre af min nye stationære som jeg forhåbentlig får mig anskaffet i den allernærmeste fremtid.
Jeg afventer en Thisted ind ad min dør om ikke alt for lang tid efter at jeg har været på arbejde, og imorgen kommer April og Panda også over for at hygge, klippe lidt paryk og bage kage. Har allerede forudset en dejlig afslappet kristi himmelfarts-ferie n _n

Mig og Kristine er også blevet spurgt om vi vil være med i et photoshoot til det danske cosplay-magasin Cosmag, og vi takker gladeligt ja : D Har læst magasinet siden det begyndte at udkomme online, så det bliver sjovt selv at være en del af det!

_____________________________________

you're all I ever needed to be happy

mandag den 10. maj 2010

Hangover på fødselsdag

Yay, 17 år, det er nok hvad i forventer at høre xD så okay!


YAY! 17 ÅR!
I weekenden var jeg jo til SVS-con, og det var sjovt xD Folk elskede virkelig stort på vores Pedo-act, hvilket var rart. Igår er det dog min fødselsdag, og jeg er blevet SPAMMET på facebook med lykønskninger. tror jeg er oppe på de 50 stykker :b Sjovt tidspunkt når der indimellem kommet små tags af billeder hvor jeg er en pedofil bjørn ^^;

Cosplayshowet var fantastisk! Virkelig underholdene og smukt, og jeg var ærgret over det var så hurtigt færdigt U_U' Og jeg synes selv jeg gjorde et godt bidrag, folk elskede mit kostume og vores act xD Vi vandt ikke noget, men kæft det var underholdene.
Jeg tog ingen billeder med mit eget kamera, da jeg det meste af tiden fulgtes med Mads og Mione som har nogle af de der syge gigant-kameraer, men de har ikke lagt dem ud nogen steder endnu ~

jeg var også gopher (guffer) for første gang, og det var en sjov nok oplevelse ^^ De var rigtig søde, og så overvældene svært var det ikke ~~ (brugte slet ikke mine vagter på at game)

Jeg poster nok nogle flere billeder når de kommer op på nettet ~

Lige nu er jeg fuldstændig hyped over et act som jeg ønsker at føre ud i livet sammen med en veninde, samt 2 almindelige cosplays til bare at tage shoots i. Forholdsvis et Final Fantasy XII act, et hetalia cosplay og et paradise kiss cosplay *3* oohmnomnom, dejlige projekter

Jeg har fået 2 stepmania måtter i fødselsdagsgave Ö (selvom vi kun bestilte en)
og så har jeg også fået en chokoladesmelter (EPIC WIN!!) med tilhørende 600 g. chokolade, samt en original alice i eventyrland bog af min søster ^.^ (og mobilvedhæng af Mione og Panda - min mobil ret kinky)

Igår over restauranten vi spiste på (asiatisk mad = noooomnomnom), fik jeg også en lille nyhed lanceret. Min farmor har været igennem svære tider med en blodprop i hjernen under en operation, og er kommet på plejehjem. Efter det har hun så mange penge til overs som hun ikke selv kan bruge til noget, at hver af hendes børnebørn bliver givet 10.000 kr. hver. Så min opsparing bliver lige boostet lidt i vejret, og jeg kan måske få min staionære computer før tidligere beregnet.

______________________________________

I wouldn't be classed as cool
I have to bend the rules
Maybe I don't fit in
I didn't always win
that's something you can't deny
I'm happy with my own style

mandag den 3. maj 2010

hospital 8)

Igår brugte jeg en stor del af min dag på at følge min lille darling Kristine på hospitalet. Hun havde trådt i et glasskår som nu sad inde i hendes fod og gnavede, og det var for dybt til at vi selv kunne få den ud med en pincet. Vi fandt ret hurtigt ud af (igen) at hospitaler altså bare er for mennesker som har for meget tid. Man laver jo ikke andet end at vente og blive sendt frem og tilbage hele tiden?
so.. That was Kristine and Emma's day OF FU-FU-FUUN!


I kan ikke se det, men vi kørte ræs i en rullestol og fik nogle mennesker til at smile xD

lidt fra venteværelset xD

og efter en ventetid på ca. 3 timer kom vi ind og fik hendes fod igennem en mindre operation med lægesjusk og 2½ bedøvelsessprøjte x) Her kan i se den lille bastard som forårsagede alle problemerne:


Den var virkelig lille *_*'

søndag den 2. maj 2010

SPAMMIN'-TIME!!

Cosplay, cosplay, cosplay, cosplay, cosplay, COSPLAY! Føler ikke jeg har lavet andet hele weekenden, og det har været hyggeligt ( n _n)/ Har lavet mit pedobear-cosplay færdig (tog kun en halv dag @_@') og hjulpet Panda med at lave hendes Canada-cosplay færdigt ^^ åh, vi er så dygtige. Det her er nogenlunde sådan som mit værelse så ud hele fredag og en del af lørdagen:

stof, symaskime, strygebræt og alt muligt andet gejl x)

nogle progress-billeder af hvordan Pedobear blev til:

you scared naw?

how 'bout naw?

and naaw??
yes, I made it ALL by myself, hunny (med hjælp fra panda og hendes bamses hovede)
og sådan blev han til. Nu lever han i bedste velgående oven på min reol x) og kan skræmme livet af mine gæster som har siddet for meget inde på 4-chan.

Dette er le Pandas kostume:


hvor vi har syet jakken 8) omnomnom, så er vi klar til SVS-con!
Derefter ville vi gerne ud og lave nogle photoshoots, og jeg fandt mit gamle Gaara-cosplay frem jeg lavede i tidernes morgen, men aldrig nogensinde har brugt. Aaaand.. Vóila:


cute, eih? Lidt pokemon er man vel når man udvikler sig med den hast. Men, men men.. I lørdags var det jo også 1. maj, arbejdernes fest-dag, og vi var nede omkring lunden og vende for lige at høre lidt musik og drikke lidt dansk pilsner x) Vi blev ikke forfærdelig længe, men det var smadderhyggeligt, mødte en del jeg kendte ^^ Så hyggede vi resten af lørdag og fik set noget Heroes og spist god mad.

Søndag løb jeg ud af sengen, da jeg kom i tanke om at jeg skulle have været på arbejde. Jeg kom 1½ time for sent ;_; Da jeg kom derop blev jeg bare sendt hjem igen fordi han allerede havde fundet en afløser, uden at ringe til mig først og spørge hvor jeg blev af!
undskyld at min mobil-alarm er en spasser og ikke kan finde ud af at ringe når jeg sætter den til det -.-'
ANYWAY! så fortsatte vi da bare med at lege photoshoots nu da vi var i gang. Jeg har jo fået en soubi-paryk ind ad døren og synes det kunne være sjovt at lave noget loveless. Så vi stykkede lige noget sammen af det jeg nu stod og ejede, og dette kom ud af det:

vi fik super mange fine billeder, men alligevel vil jeg vælge kun lige at give jer nogle af de sjove fail-billeder ^^ Hvis man vil se mere kan man smutte ind på min deviantart-profil og kigge.


"soubi? what are those handcuffs doing there??"


I say what-what, in the butt


"and If I do liek diiis"..


"then I do like this!"


badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, badger, MUSHROOM, MUSHROOM!


ARGH!

alt i alt en hyggelig weekend ^^ Nu er jeg frisk og frejdig, klar til at voldtage min playstation (gentagende gange), komme i skole igen imorgen og hygge videre med livet.

____________________________________

Don't hate us 'cause we're happy
Don't hate us 'cause we're beautiful
Don't hate us if we make you smile
Or if we go the extra mile