søndag den 27. februar 2011

bare endnu en weekend

quit being sad
and be awesome instead!

mh, har haft en dejlig weekend igen n_n
 min lørdag:

 crossainter, skaldet dude og toast. Jeg tog hjem om eftermiddagen fra Smølf for at hygge med søster alene (mine forældre var til kostumefest - mor lånte min lillae paryk og lolikjole).

jeg vågnede tidligt i morges og var bare fuld af energi. Før nogle andre fra husholdningen overhovedet var stået op havde jeg gjort rent på værelset, tømt opvaskemaskinen og var godt igang med at rydde op i mine ting som skulle ud og dem der skulle sælges. Så skilte jeg min seng ad, bar min gamle dobbeltseng ned fra loftet oooog... Så kunne vi ikke finde skruerne til at sætte den sammen. lort xD Så nu har jeg 3 madrasser (den gamle, 2 nye til dobbeltsengen), en usamlet seng der blokerer mit skab, og.. wait for it.. En sprunget pære i loftet så jeg næsten ingen lyskilde har. Fu yaaah.
Men Smølf har været her en del af dagen og hjulpet med at bære ting op og ned fra loftet, set Drawn together the movie og Prince caspian ^^

ugens skema:

Mandag - skole, hjælpe Mikki med at flytte hen i ny lejlighed (so happy for you gals : D)
tirsdag - skole, bage og til Århus for at se teater med min familie
onsdag - skole, læge, avalon, første teoritimer til at tage FACKING KØREKORT!!
torsdag + fredag - 99% dedikeret til SRO, 1% dedikeret til at samle min seng



Og så er ugen ellers gået X) Take care! Vil prøve at tage outfit-billeder den her uge, selvom det ikke kan blive til noget særligt da jeg skal være praktisk klædt til at cykle. Må se om jeg snart rent faktisk kan skrive et spændende indlæg hvor der er mere at kigge på end billeder af Smølf og mad :b høhø. Selvom det er to ting jeg holder ret meget af. Og så skal jeg også have lavet en ny header (ved godt den nuværende fejler)
____________________________________________________________

Then after lunch it's puzzles and darts and baking
Paper mache, a bit of ballet and chess
Pottery and ventriloquy, candle making
Then I'll stretch, maybe sketch, take a climb
Sew a dress!

torsdag den 24. februar 2011

BRB, busy headdesking!


I have nothing interesting to say except:
 Jeg er blevet småsyg og rimelig ugidelig.

MEN jeg fik dog bagt en fødselsdagskage til Panda i tirsdags: 
 all pink 'n fluffy. Den smagte også okay synes jeg, citronkage med hindbær imellem lagene <3
 ja.. Jeg læser SRO, sover efter skole og er begyndt på at se Ugly Betty igen sammen med min dejlige mor ~

 og se det her billede jeg fandt på køleskabet : D guess who's there?
see the resemblance?

Ellers er jeg bare begyndt at tegne igen også (mest i timerne), selvom det egentlig ikke er noget jeg rigtig har gjort i flere måneder ^^ Det er sjovt som man kan se at man kan blive bedre af at holde pause.. weird shit. Jeg har også tilmeldt mig kørelektioner som starter her på onsdag, men jeg ved ikke om jeg er kommet på holdet endnu da jeg første lige prøvede at tilmelde mig idag (late out much).

Nu vil jeg til at se "Requiem for a dream", så må vi se om den er noget ved :b 

_________________________________________________________
Jump and fall
 ~~Jump and fall ~~ 
into me!

mandag den 21. februar 2011

I have a dream!

A dream where neighbours don't have to share feelings!


Åh, jeg har haft en herlig ferie! Efter Kristine og Mione tog hjem fra mig om onsdagen kom Thisted over og hyggede med mig hele aftenen, og vi gik igang med serien "Yakitate! Japan" som jeg er blevet helt hooked på : D den handler om bagning, 100% serious business! 
Det er en anime fra 2004 hvor hovedpersonen er en optimistisk dreng på 16 år hvis drøm er at bage et brød der så godt at det kan blive kendt ude i verden under navnet "Japan". Det er meget grinern at se hvor seriøst det hele er, og så kommer der meget heftige reaktioner hver gang han opfinder en ny kreation fordi de smager så godt hver gang at folk slet ikke kan kapere det i deres smagsløg. 
Hvis man kan lide serier som Gravitation og One piece vil jeg klart anbefale den, da humoren ligger noget i nærheden af de serier ~  ^^

torsdag til fredag kom Panda så og arbejdede på cosplay igen, og nogle timer efter hun smuttede tog jeg ned på stationen for at møde Smølf igen og tilbringe weekenden med ham. 
Det var egentlig meningen at vores weekend skulle være stille og rolig, men uventet for os havde hans søster fødselsdag om lørdagen og hele familien kom for at fejre hende o.o; så vi blev fedet op med godt og vel 3 store fælles måltider den dag, og senere på aftenen havde jeg fået lov til at komme med til en af Smølfs venners fødselsdag hvor der blev drukket lidt. 
Den her opdagelse gjorde vi i super best om lørdagen.. DO WANTS!
Søndag var det aftalt med Panda og Mikki at vi skulle ud og skøjte i den lokale skøjtehal, og det var super sjovt ^_^ Panda som ellers var så usikker og bange i starten lærte at køre helt selv, og jeg fik ræset lidt om kap med drengene ~

 Senere hyggede vi alle 4 sammen, så en halv film og spiste rester fra fødselsdagen dagen før, før Smølf skulle afsted igen om aftenen :C jeg vil ikke benægte at jeg fældede en lille tåre da jeg skulle sige farvel igen.

Den her uge fokuserer jeg lidt mere på min SRO, da jeg ikke er gået igang som jeg burde og derfor sidder med lidt meget tekst på hænderne. Anders lod mig dog komme over og læse ved ham i dag efter gym nogle timer, og vi har aftalt at lege sammen igen torsdag ^^

___________________________________________________________

The snowflakes fall gently to the ground
The temperature drops and your shivers
Freeze all the rivers around
But I keep you warm

onsdag den 16. februar 2011

ooh, ich bin so

immergeil!

så er Kristine og Mione smuttet til Gjern, min søster er i aktivering og mine forældre er i nordjylland. Det er sjældent jeg får lov til at være helt alene med intet andet selskab end vores katte, og det sætter bare sådan en ro i én når man bare kan være helt og aldeles sig selv og nyde stilheden. 
Det  har været VILDT hyggeligt at have haft Kristine og Mione på besøg, og vi fik nået det vi skulle og ved siden af set en masse film. Mega rart :3 Jeg fik dog ingen billeder taget af processen, dem har Mione alle sammen af, men i kan få et billede fra en af indkøbsturene i fakta:
undskyld, min lille computer gad ikke vende dem rigtigt :C
hurdurrdurr durr! ordentlig kigu-style!

Jeg skulle egentlig have haft et cosplay-shoot imorgen med en amatør-fotograf fra Århus, men hun blev nødt til at aflyse og så sidder jeg med uplanlagt tid på hænderne. Jeg burde virkelig gå i gang med at læse op til min SRO, men jeg gider det simpelthen bare ikke, og vil hellere nyde min ferie og holde fri fra skolen! Så nu vil jeg ringe rundt til nogle venner og se om jeg kan få planlagt lidt hyggetid med nogle jeg ellers savner at hænge ud med :)

til sidst vil jeg lige være narcisitisk og poste et billede som Sascha tog af mig på Aros i lørdags, elsker hvordan det er ordentlig Chaplin-style! (min far viste mig alle filmene dengang jeg var mindre)

so long, hej-hej, auf wiedersehn goodbye!

lørdag den 12. februar 2011

I like your twisted humour

 I like your mystic rumor!

 Efter at have forkælet Smølf om fredagen ved at købe ind til spareribs og æg til morgenmad smuttede jeg til Århus for at mødes med nogle lolitaer igen om lørdagen. Vi var på Aros igen, og det bliver bare aldrig kedeligt at være der. 

Mit outfit:
 ~ Mustachio ~

 Huah! Mione, den sexede frøken pingvin.


Som det er blevet almindelig kendt, så bruger vi meget af vores tid på at spise kage, og denne gang var det Silver og mig som havde taget bidrag med:

 Dem med cirklen omkring er mine småkager >:C som er små hindbær-snitter, bare uden krymlen og glasuren :/ Hendes frosting var bare VILDT god *_* masser af citron. NOM.

 Super mange gange tak for endnu et hyggeligt meet-up guys :3 glæder mig allerede til vi ses igen!

 efter meet-uppet tog jeg de her 2 derps med hjem, og vi skal bruge de næste 3 dage på at sy vejen til El Dorado cosplays og være foxy awesome. (hilsen Kristine).
 Alle billeder i dette indlæg er taget af Mione, selvom jeg linkede til hendes blog for lidt siden kan jeg lige linke til den igen lige her.

__________________________________________________________

Den vej vi tager
er der ingen der har taget før
gennem ingenmandsland
mod den gyldne skat!
Der er ikke plads til tvivlere og dem der ikke tør!

torsdag den 10. februar 2011

You know, I just pretend

that life's all hunkadory


I tirsdags bagte Thisted og jeg fastelavnsboller med  marcipan-fyld og chokolade på toppen <3 jeg håber virkelig der kommer nogle børn og rasler i år, kan huske dengang jeg gjorde det :3 good times, mate!

Jeg er ved at være færdig med 3. sæson af heroes :C og jeg kan varmt anbefale serien hvis man er til det lidt mere dystre med filosofiske bemærkninger all over. Regner med at se det færdigt før jeg tager over til AK i aften og hygger, det er så sjældent at vi ses selvom vi egentlig har lyst ^^; 

Kender du det hvor du har besluttet dig for et outfit, men så ændrer du mening 2-3 ugen gange op til? Jeg har været forbi 3 meget forskellige outfits til meet-up på lørdag :b
___________________________________________________________

Come on and wade, way out into the wayer with me,
we're drowning on dry land.
Come on and wade way out into the water with me
... Jump in and take my hand.

mandag den 7. februar 2011

The more you give

The more you get
 - that's being alive!
Spontan kreastivitet
I torsdags samlede familien sig om aftenen for at planlægge vores asien-tur, og det er nu bestemt at vi skal til Vietnam i sommerferien, 20 dage på en rundrejse ^^ Jeg kommer enten til at gå glip af Genki eller sommerhus med Smølfs familie, da vi står og tipper mellem 2 forskellige rejser.

Fredag kom Panda over med chips og chokolade, og vi syede vores hvide handsker færdige, og jeg synes de er blevet ret flotte : D taget i betragtning af at ingen af os sådan rigtige har syet sådan nogle før (efter et rigtigt mønster). 


Lørdag tog mig og Smølf til Ålborg for at være med til at fejre Saschas fødselsdag, og det var mega hyggeligt også : 3 tak fordi vi måtte komme! Det var en mega sej svampe-bob kage, og så er hun altid sådan en mega god host fordi hun lader os spise med og underligt nok altid har overskud.
Søndag måtte jeg dog klippe Smølfs lokker af ; 3; rigtige kønsroller hvor kvinden har længst hår = fuuu  
Billede obviously taget fra Saschas blog, klik på hendes navn længere oppe for at se den



Og så vil jeg bare lige sige, smut lige forbi Miones blog og se det mega seje Vejen til El dorado-skattekort hun har lavet!! : D cool main! Jeg skal vist til at have klippet min paryk, glæder mig helt <3
________________________________________________________________

That rocky shore
Was a magical place full of tales and lore
Now the seagulls call once more to me
Hey come on back to the Cornish Sea

onsdag den 2. februar 2011

He's the one!

 Hes got a gun! Illuminati!

Nå. Så sagde jeg pænt farvel til Smølf tirsdag morgen og mine indlæg vil ikke længere indholde ham så meget da vi af åbenlyse grunde ikke kan tilbringe så meget tid sammen de næste 4 måneder ^^; værnepligt, fuu ya!
 Jeg savner ham lidt allerede, men så har jeg jo mere tid til at trænge mig på en masse andre dejlige mennesker og få arbejdet mig igennem den stak af anime som tårner sig op *w * a geek is a geek, høh. 

 og nå ja.. Der skete et mindre uheld med min købte hårfarve i torsdags, så istedet for at blive en jævn brun er det blevet.. Nå ja, så godt som sort:
Oops...
Jeg skulle lige vænne mig til det i starten, men jeg tror godt jeg kan blive glad for det xD nom!

I weekenden kom Anders, Mikki og Panda hen til Smølf og mig og nørdede som sædvanlig (partly new), og jeg er kommet godt igang med Assassin's Creed: Brotherhood! Det er mega lækkert og jeg elsker at lege parkour i det ældre Rom <3
 og så havde Thisted også bedt mig om at komme ned i byen om lørdagen og tage nogle kæreste-billeder af hende og Sebastian, og det var meget hyggeligt lige at gå en frisk tur med iste og kameraet ;3 

 dem til venstre hvis man skulle være i tvivl. Kuglefisken til højre er som end bare Panda (med dværg-tunge)

 ______________________________________________________________

What's the buzz?
tell me what's a happening!
What's the buzz?
tell me what's a happening!