mandag den 25. april 2011

"Nu er det så mærkeligt, at ting, som er gode at have, og dage, som er rare at opleve, er man hurtigt færdig med at fortælle om, de er ikke så spændende at høre om; ..."
  - Hobitten af J.R.R. Tolkien
 Har i hørt at Hobitten-filmene (2 stks) er under produktion i dette øjeblik? Instruktøren er manden som også står bag Pan's Labyrinth og Devil's Backbone * A* dog kommer den første film først i biograferne sidst i år 2012 :C Peter Jackson er 'kun' produceren denne gang, men det skal ikke stoppe den i at blive epic shit.

I fredags tog jeg op til Fastaval på Silkeborg seminarium, DK's største rollespils-convention. Det var super chill, og næste år tror jeg at jeg køber indgangsbillet til alle dage. Vi lavede mad på trangier udenfor, og spillede werewolf til kl. 2 om natten. Eller, vi lavede det om til jøder og nazister istedet for byboere og varulve. Werewolf, 2. world war edition!

 Jeg fik også tegnet en rigtig flot tegning hvis jeg selv skal sige det:

Lørdag, da jeg engang vågnede, drønede jeg ned i byen for at købe den her sag som jeg har haft kig på: 
En Gamecube :'D Den stod bare dér og kiggede på mig i gamestop.
med 3 spil til:
Super meget nostalgi i kasse :'3 Jeg skulle gerne snart modtage et memorycard i posten så jeg kan spille uden at miste al dataen hele tiden. Jeg håber også på snart at kunne få fat på Zelda-spillene som findes til den dejlige konsol. 

Men idag er så feriens sidste dag. Jeg stod op og lavede brunch til mig og Smølf som bestod af en masse frugt og amerikanske pandekager med sirup <3

bagefter tog jeg hjem, og jeg har nu også kæmpet mig igennem det meste af min spansk-aflevering

Det musik som bedst får mig i sommer-humør er Det brune punktum og Bon Jovi.. Hvilket musik synes du hører sommeren til? ^^ 
______________________________________________________________

Hard days, good times, blue skies, dark nights

fredag den 22. april 2011

Påsken har været nogle af de mest inaktive dage i meget lange tider n_n så meget at jeg næsten har dårlig samvittighed over det.
  

Lørdag samlede jeg et havemøbel til min mor, Smølf kom over i løbet af eftermiddagen og min far holdt fødselsdagsmiddag om aftenen ~ Søndag hjalp jeg Smølf med at rydde op i nogle ting og mandag til onsdag tog mig og Smølf over til Panda og Mikki hvor vi bare chillede maks. Vi fik spillet en masse spil sammen på Xbox og PS3, og mig og Panda kom lidt videre med noget cosplay :b 


Om aftenen var vi inde og se Sucker Punch med en masse andre. Jeg faldt i søvn. Igen.

Torsdag tog jeg til grænsen med min familie for at købe ind til min fødselsdagsfest, og vi endte med 15 rammer øl/sodavand/cider O_O;; shii... I'm impressed. Og nu har jeg også lidt mere chokolade at gøre godt med ; D

Idag har jeg så Thisted ovre på hendes fridag, og vi planlægger at vaske vores cykler xD
Senere tager jeg over til Fastaval som er Danmarks største rollespils-convention. I år bliver den afholdt i Silkeborg ~ <3 man er da et dårligt menneske hvis man ikke tjekker det ud?

__________________________________________________________

Shake it like a sword
with a dead guy on it!

torsdag den 14. april 2011

 Wuuu, så er det snart påskeferie! Jeg føler jeg har gjort mig fortjent til en god pause fra skolen.
Planen er at slappe af, være sammen med nogle få venner, bage nogle småkager, se nogle film, spise en masse mad, slå nogle vejrmøller, arbejde lidt på noget cosplay, drikke noget øl og spille en masse spil. 

Håber i allesammen vil følge mit eksempel og få tid til det i ellers ikke har tid til (*・∀・)/♡

Billeder taget fra mappen Randomness:




Katamari of awesomness


Nanjokoji fra Deviantart. Mit idol




 Fra filmen "Rent". En af mine klart yndlingsfilm





~~ God ferie ~~
_______________________________________________________________________


Shipwreck in the sea of faces
There's a dreamy world up there
Dear friends in higher places,
Carry me away from here

mandag den 11. april 2011

Kita 11.1


Så har jeg været til Kita 11.1 i Ålborg i weekenden, og det var mindst lige så hyggeligt som sidste gang n_n Fredag startede stille ud med en køretur hvor Muf igen sponsorerede bil


ellers spiste vi bare, var med til "gæt-og-animer", hvor mit hold vandt toffiepops, og så øvede vi vores cosplay-act til dagen efter. Under øvningen kom jeg til at spytte tyggegummi i Tøsens paryk, og vi fik så meget grineflip at min kæbe og mavemuskler var helt ømme x'b
 ^os der må sætte/lægge os ned af grin^
^ nasty japansk slik ^

Denne gang sov jeg på sovesalen sammen med Smølf, Muf og Fie, nærmere specifikt med Smølf på en virkelig dårlig luftmadras som var i stykker og gjorde at vi vågnede alt for mange gange i løbet af nætterne. Le luftmadras om morgenen:

Lørdag blev Vejen til El Dorado-cosplayene så vist frem til cosplayshowet, hvor niveauet var meget højere end forventet n_n så vi vandt ikke noget ~ (damn, no more candy :C)
Jeg smider et link til vores act op så snart det bliver lagt ud :3 promise ~

efter cosplays blev taget af:
Kristine er bare en ordentlig hobo/trold

Om aftenen spillede vi rigtig meget Red Dragon Inn, som er et mega awesome brætspil : D jeg bliver aldrig træt af det 

Søndag pakkede vi og tog hjem, og det første mig og Smølf gjorde i Silkeborg var at gå ned i byen og købe en stor Okkels-is til deling fordi vejret var så dejlig varmt ;3

Tusind tak for endnu en dejlig weekend alle sammen, vi ses til SVS eller næste Kita-træf

~~~ billeder i dette indlæg er taget af Tøsen, Sascha og mig selv ~~~
_______________________________________________________________

I'm taking you down
'cause I know I can
it's a pokémon-battle
it's not a date

torsdag den 7. april 2011

soo, whatssaup?

It's a me, Mario! 

I søndags besluttede mig og Smølf at lave spontan sushi sammen n_n

udover at jeg skal lære at koge ris ordentligt, og vi begge skal øve os i at rulle dem, blev det rigtig godt : D 

I mandags havde jeg lovet Panda at hjælpe hende med at klippe noget stof ud til et cosplay, og vi brugte derefter meget tid i køkkenet og endte aftenen med at matche hinandens grimasser under filmen "another gay movie" - good times.
Jeg er også gået i gang med at tage rigtige kørelektioner, og min lærer er indtil videre positivt overrasket over min kørsel : D awesome! Jeg må dog sige at jeg med jævne mellemrum er begyndt at stresse lidt over skolen, men jeg er heldigvis så heldig at have gode venner som kan få mig til at falde ned igen (og som ikke bliver sure når jeg har misforstået en aftale).

Jeg er også ved at være godt klar og pakket til Kita imorgen, men før vi når så langt kommer Smølf hjem i aften på forlænget weekend, så vi har aftalt at se 'The Wall' sammen :3

_______________________________________________________________

the touch of your hand
says you'll catch me whenever I fall
you say it best
when you say nothing at all

søndag den 3. april 2011

Athen: nu med flere sten!

kære blog, så er jeg kommet godt hjem fra en uges studierejse i Athen, Grækenland. Sidder og hører gammelt album fra Relient K der blander sig med Smølfs tunge åndedrag fordi han ligger og sover efter et lan med sine venner. Så snart jeg har taget et bad vil jeg bage en drømmekage til ham.

Studieturen har været en super fed tur med rigtig mange nye indtryk og gode stunder ~ Maden var bare über-lækker, har nærmest fået tzatsiki til hvert måltid, og stederne vi så med skolen var virkelig flotte og imponerende.
ægte morgan-style på toppen af Akropolis
Mit værelse


gruppebillede med de fleste piger
en svensk guide fortæller os om myter på Delfi
  Katrine, Holk og Louise der udtrykker deres glæde på toppen af Akropolis:

foto-meme fra turen, der blev virkelig taget en milliard billeder:

og vinderen:
cat: "leave me ALONE"

Resten af mine billeder kan ses her på facebook

to sum up: en studietur i al sin glans som den skal være :b jeg fik selvfølgelig også drukket en masse øl og der blev fundet de gode bysteder ~ ydermere fandt jeg ud af at Grækenland bare ER et søjleland, de er bare over det hele, både doriske, joniske og korinthiske x) 
________________________________________________________

what I lack in skills
I make up for in my friends