tirsdag den 31. maj 2011

Jeg ville super gerne sige at jeg har lavet noget spændende de sidste dage, men jeg er ikke meget for at lyve :b Min stationære har stået oppe på gymnasiet weekenden over fordi jeg har været oppe til 3 skriftlige årsprøver fredag, mandag og tirsdag. I lørdags passede jeg og hang ud sammen med Smølf som havde drukket hele natten igennem, og om aftenen blev jeg selv inviteret til fest hjemme ved Yonatan hvor jeg tog hen alene. Det endte med at blive en super hyggelig aften hvor jeg drak nogle virkelig lækre drinks (med lime), og endte med at overnatte ved Jens fordi Smølf ikke kunne lukke mig ind fordi han sov ^^;
Igår eftermiddags hang jeg lidt ud sammen med Panda og Mikki fordi min 18-års gave var kommet med posten: 

En ny kigurumi! Et slasket flyegern som jeg rendte rundt i resten af aftenen. Den er lavet af fleece, hvilket gør den behagelig, let og varm <3 Glæder mig til at bruge den en masse.
Udover det kan jeg vise jer min aktuelle bog:

og mit aktuelle spil:

 I aften har jeg en date med Smølf på byens nye Sushi restaurant for at fejre at han i dag for sidste gang er taget hjem fra militæret n_n og at jeg er færdig med skriftlige prøver.
____________________________________________________

I'm worse at what I do best
And for this gift I feel blessed
Our little group has always been
And always will until the end

onsdag den 25. maj 2011

Siden søndag har jeg haft Thisted på besøg, og det har været hyggeligt at have en at være tyk med når man bare vil se en film eller spille et spil.
Igår var vi i skoven for at tage nogle billeder, udelukkende for at jeg kunne øve mig i at tage billeder og redigere (og afprøve det nye udstyr). Vi endte med at lege rundt i bækkene og lave vandløb indtil kl 6 om aftenen :b Nostalgi-trip, much!

uredigerede billeder:


Og de billeder jeg har leget med:

original:

 redigeret:
 er stolt over den her

original:
redigeret:

 og efter trættende at have leget i skoven tog vi hjem med is under armen og så en god film.

 Imorgen tidlig skal jeg til køreprøve, wish me luck ~

______________________________________________________________________

People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
So are you

mandag den 23. maj 2011

laaang opdatering

So.. Tirsdag d. 10. maj var så den dag jeg skulle blive 18 år gammel ~ Og selvfølgelig var lige nøjagtig dén dag den allersidste solskinsdag! Det var så smukt at vågne op til fridag fra skolen, sol ind af vinduet, gaver, sang og bacon med æg og pølser :'D

 
Jeg havde invitereret lidt familie og venner af familien (og Kristine) over på en sen frokost/aftensmad, og det var rigtig hyggeligt at se dem igen, da de er indbefatningen af voksne mennesker fra min barndom.
~~~~~~~~~~~~~~~~

Den kommende lørdag inviterede jeg på en fest for mine venner, hvor min familie havde været super behjælpelige ved at sætte telt op i haven, købe drikkevarer ind fra Tyskland og give pølser på vejforeningens store grill. Jeg var rigtig glad for at se så mange smilende ansigter til trods for regnrvejret, og det var en super hyggelig fest på trods af at langt fra alt alkohollen blev drukket :3 


outfit fra festen:
 Jeg fik rigtig gode gaver (penge nok til et nyt objektiv, fuck yeah!), og som altid mange hilsner på facebook ^^

~~~~~~~~~~~~~~~~

I ugens løb har jeg så arbejdet på cosplay sammen med panda grundet fri fra skole (det sker meget for tiden), og denne gang kom vi så langt:

 Jeg håber og tror på at det endelige produkt (når vi engang kommer så langt) vil komme til at rulle (høhø, rulle. Katamari. You get it)

~~~~~~~~~~~~~~~~

Jeg har også fået objektivet ind af døren som jeg så inderligt ønskede mig, og det kostede også størstedelen af de penge jeg fik:
 It's so beautiful. We be perfect match ( ^ _ ^)∠☆
 Og det flash som jeg har købt brugt af en privatperson sidder også smukt og flotter sig på toppen af mit puny EF 1000D. Så skal man bare ud og have taget nogle shoots og flotte billeder. Nogen som melder sig frivilligt?
Og bare lige for hurtigt at vise hvad det kan, så er der her nogle hurtige shots jeg tog med objektivet:
Macro, fuck yeah.

~~~~~~~~~~~~~~~~

I fredags var jeg så sammen med Smølf, da vi havde nogle ting vi skulle have indhentet. Vores serie og nogle games vi spiller sammen. Serious business!
~~~~~~~~~~~~~~~~

Lørdag tog jeg så til Mårs sammen med Kristine for at besøge Tøsen ^^ 
 Vi fik ikke set så meget ninja turtles (som ellers var min plan :c). Dog havde vi et lolita-shoot til Starlight i regnvejr (jeg hader at tage billeder i regnvejr)

 af Tøsens mega dejlige lolita-cord jeg misuner ret grumt. Resten kommer til at kunne ses i lolitabladet starlight magazine fra J-fashion.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Søndag ventede min tapre computer på mig derhjemme, den er altid savnet når den er til reperation (det her er 2. gang på under et år).
..
Og så er jeg vist ved at være færdig! langt blog-indlæg, puha. Fremover håber jeg på at kunne opdatere mindre meget oftere.

_________________________________________________________

if we're trying - 
We're breaking free!

mandag den 9. maj 2011

SVS

Så er SVS-con ovre, og er du crazy jeg har sovet meget i nat x'D tæt på 12 timer! Godt man skulle møde sent. Det gjorde så også at jeg missede min kørelektion her til morgen ; _; damn.

Det har været en mega fed con for mit vedkommende ^ 3^ men er det jo næsten altid. Jeg valgte at være gopher igen i år, hvilket betød at Jeg startede fredag med at blive sat til at registrere folk i døren i nogle timer. Som mig, Smølf og Mikki sad der i indgangen opdagede vi en person inde i sovesalen som var ved at iklæde sig et Space Marine-cosplay, som drengene var så meget op at køre over at de skulle have taget disney-billede med ham : D
høhøh. Senere fredag skiftede jeg over til mit Pedobear-cosplay, hvilket var til stor begejstring for en del mennesker ^.^


Min lørdag startede jeg med at klæde om til Vejen til El Dorado-cosplays hvor jeg malede Kristines krop ind i brun sminke ;D

Her står vi med Liv

Too hipster to do disney.
Vi fik rigtig meget positiv feedback, og rigtig mange genkendte os! Tror det er det gruppe-cosplay vi har fået flest kommentarer på til dato : D Vi fik også taget billeder af nogle semi-profesionelle som var kommet til SVS og havde sat al deres udstyr op. Glæder mig rigtig meget til at se de billeder!
Lørdag eftermiddag skiftede jeg så til mit Shin-cosplay, og jeg fik taget et billede sammen med en anden Shin-cosplayer ;D cool story bro!

Udover det, så var der den sejeste disney-gruppe som lavede skønheden og udyret!
Disney-picture-time ^^ De lavede også det fedeste act til cosplay-showet. Dette års SVS-cosplayshow har været det bedste show for mig nogensinde (indtil videre). Jeg synes ikke der var NOGLE dårlige acts, og jeg var helt oppe i stolen ved flere af dem. Mit hovede gjorde ondt bagefter fordi jeg har skullet koncentrere mig om fangasms så mange gange, og mine kæbemuskler var ømme af grin. 

Personligt fik jeg deltaget i en del konkurrencer derude (go fetch, quizzer og photo hunt), hvilket har været super underholdende :3 Jeg har meget lidt negativt at sige om selve connen, og jeg glæder mig allerede til Genki ^^
Jeg kan ikke smide mine billeder op på facebook før jeg får min stationære computer tilbage fra reperation, men det sker forhåbentlig snart :C

torsdag den 5. maj 2011

 Betina Lerche har lavet et giveaway på hendes blog ^^
 

___________________________________________________________

~ Og jeg er helt pakket og klar til SVScon ~

Har jeg linket til Kristines Tumblr før? Den kan altid få mine dårlige dage vendt til gode dage n_n

mandag den 2. maj 2011

Gymnasiet har raset lidt her på det sidste - og så alligevel ikke :b Jeg kan endelig se lyset for enden af tunnelen hvor min læseferie titter frem. Kørekortet har også taget meget af min tid, men nu er jeg også færdig med teori (0 fejl i teori-prøve, høhø), så det eneste tilbage er nogle få kørelektioner og køreteknik i Viborg.

I fredags var jeg inde og se Thor med Smølf i biografen, og jeg vil sige at jeg blev postitivt overrasket ^^ Jeg elsker hvordan det holder sig til tegneserien (ikke den originale mytologi), og fremviser karakterene. Heimdal var nok min klart favorit, i den her film var han vogteren over broen til de andre verdener.

Han var bare trofast, rar og mega cool * A* because he sees everything

I lørdags var jeg ude og besøge min gamle efterskole, Rudehøj i Odder sammen med Kristine. Det var som at blive suget ned i et tidsløst gammelt hjem. Jeg glemte ALT hvad jeg har oplevet de sidste to år og dasede bare hele dagen væk med mine gamle venner derfra, spiste mad fra storkøkkenet og fik en opskrift på den kage vi spiste. Så snart mig og Kristine tog hjem igen vendte hverdagen tilbage igen.
I kan læse hendes version af turen på hendes blog.

Søndag chillede jeg igen med Smølf, downloadede Lord of The Rings Online (MEGA nice ringenes herre MMO), og .... Min computer er crashet igen. Fu. Har skrevet til reperationsfirmaet.
Næste weekend er der SVS, og min hjerne er gået rigtig i cosplay-mode <3 Jeg higer efter at komme videre med mine projekter, og jeg har fundet flere nye som er kommet i tænke-boksen. Nu vil jeg gå ind og kigge på cosplay, velfortjent efter at have lavet 2½ aflevering.

________________________________________________________

Can't you see that it's just raining?
there ain't no need to go outside