torsdag den 22. september 2011

So.. Min stationær computer har valgt at baile på mig igen :C ikke helt og aldeles dog, den har bare problemer med at starte op. Smølf kan dog et eller andet kompliceret trick der kan gøre det. Apparantly. 

~~~~~~~~~~~~~~~~

Skolen tager rigtig meget af min tid lige for øjeblikket, da de i 3. g vælger at smide bomben i starten af året så det ikke bliver så hårdt resten af tiden. Så det er egentlig fint.. Jeg har bare lidt sent fri hver dag og mindst 2-3 afleveringer om ugen ^^; så er det jo godt at jeg ikke har et voldsomt obligatorisk liv udenfor. 

~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi har rigtig mange edderkopper over det hele, har jeg nævnt det?

~~~~~~~~~~~~~~~~

Mine lange cykleture hver dag gør dog at jeg ofte kommer ud i noget være pisvejr, og her de sidste par dage har jeg været ret sløj. Jeg måtte blive hjemme fra skole i går, men jeg håber det snart går over med lidt kærlighed fra Smølf
 Han hygger sig for tiden med den store Ringenes herre-bog jeg gav ham i fødselsdagsgave, det er en special edition der er en sammenbinding af alle 3 bøger x'b god fornøjelse <3 Jeg ville ikke kunne gnave mig igennem det (den er også på engelsk).

Hvad jeg har brugt dagen på idag:
stædigt spurgt Jonas og Julie fra min klasse hvad Zelda var. Det er ikke normalt at vide hvad Zelda er?! Jeg spurgte på facebook om folk vidste hvad det var, og tror kun der var én som vidste det uden for nørd-kredsen. 

Og jeg taler altså om at man spørger folk "ved du hvad Zelda er" - og svaret lyder: "... Selda?" 
Shocking!
~~~~~~~~~~~~~~~~

Så.. jeg har ikke rigtig noget spændende at fortælle.. eller, det skal da ikke udelukkes at jeg har nogle smukke billeder fra Smølf og Nedergårds fødselsdagsfest i lørdags ;D
 Last friday saturday night!! 

Det var smadderhyggeligt bare at glemme afleveringerne og hygge sammen med folk og drikke igen ^^ synes jeg at jeg bør gøre noget mere ~ 

~~~~~~~~~~~~~~~~

Så. I aften kommer det nye Big bang theory afsnit, så jeg skal sidde og uploade internettet konstant for at vente på at det kommer ^^
see ya!

torsdag den 15. september 2011

 Fredag efter skole blev jeg samlet op af Kristines mor for at tage med Kristine til en MR-scanning på et privathospital i Herning. Vi blev skældt lidt ud i starten fordi vi ikke var blevet informeret om at vi ikke måtte snakke/holde i hånden under den lange scanning ^^; 

Bagefter tog jeg til Avacon på ungdomsskolen, lavet af den lokale rollespilsklub (jeg var selv medarrangør). Det var igen et mindre hyggeligt arrangement, og jeg var denne gang med i 2 spil, et gyser-scenarie fredag aften og et scenarie om pensionister lørdag formiddag/middag. Jeg kan konkludere at man føler sig lidt mere senil når man har leget senil i 4-5 timer. Det var dog super underholdende!

Jeg fik sovet dejlig lidt (or sumthing), og spist alt for meget usundt x'b nom!
Tak for en hyggelig lille con, de få som jeg ved fra den front det læser min blog.

Søndag aften fik jeg endelig gennemført mit Zelda: Windwaker spil (Smølf dræbte sidstebossen for mig xD failer altid helt til sidst). Så er nu gået i gang med Twilight Princess ~ jeg lever det vilde liv.
Og så er jeg også blevet sorteret ind i mit kollegie på pottermore.

.... Gryffindor? seriously? jamen okay! Jeg har ellers altid været en hufflepuff

Tirsdag eftermiddag kom Panda over for at arbejde på Katamari, og  vi fik lavet nogle planeter til vores prop x'D vi har tænkt os at have en 'stjernehimmel' i baggrunden ~ det føltes virkelig som at lave et amerikansk fysik-projekt eller sådan noget.

I dag synes jeg er en virkelig spændende dag hvor jeg er virkelig psyched! Jeg skal stemme for første gang, og op til valgaften på Gymnasiet hvor vi kan se stemmeoptællingen på storskærm.
 gæt hvad jeg stemmer, hint hint ud fra mit outfit:
 rød og hipster! go figure. 

Ydermere har jeg ansøgt praktikplads på den uddannelse i Ålborg jeg gerne vil på, og jeg skal sove ved Sascha og Kenny og chille med Mione. So excited! : D så jeg skal i studiepraktik til oktober i Ålborg!

mandag den 5. september 2011

Puha, jeg har haft en travl weekend xD har fået regnet mig frem til at jeg kun har været alene efter kl. 10 om aftenen søndag. Jeg har fået lavet piercing, hygget med Smølf, købt stof med Panda, smidt en bilnøgle væk og erfaret en nøgle-udfiskning med Falck, været til vejfest, skræmt små spejderbørn en mørk nat i en skov, været til Avacon-møde og sidst men ikke mindst været ude på Silkeborg bad og haft et photoshoot med Kristine n_n
 

Såøh.. Den der piercing ~ here you can see:
 Det føles lidt som at have en blist xD glæder mig virkelig til at kunne skifte den til en ring..

Men søndag! Det var der jo et shoot med Kristine (ingen speciel anledning).

 mega seriøst. Vi var ude på Silkeborg bad hvor der er meget dejlig skov og kunst, og tror jeg vil tage derud igen en anden gang til billed-tagning.


 serious business!


På vej hjem så vi at der stadig var bagagerums-marked nede i byen, så vi svingede lige spontant ind og gjorde lidt indkøb ^^ Kristine fandt et gammelt askepot-slot hun har haft som lille og gik straks igang med at gøre det rent da vi kom hjem xD

Jeg fandt lidt random ting for kun 40 kr i alt :b øjenskygge, hipster-briller, en ring, en vest og en hvid tanktop i ikke kan se på billedet

Idag er jeg så igang med afleveringer og forskellige avacon-ting :b chill out!

fredag den 2. september 2011

efter jeg begyndte i træningscenter og skolen startede igen har jeg ikke kunnet huske tidsperioden mellem jeg vælger at lægge mig til og sove til jeg falder i søvn. For den eksisterer ikke, jeg sover ca. 5 sek. efter mit hoved rammer puden x'D lektier, afleveringer, socialt liv og træning, yeah!
pas på, jeg har fundet tumblr og fået en ny forkærlighed for gif's
 
~~~~~~~~~~~~~~~~

I tirsdags var jeg inde og se den nye danske film om Dirch Passer med min familie n_n Synes det var en virkelig god film, man blev virkelig rørt hvis man ved noget som helst om Dirch på forhånd.


~~~~~~~~~~~~~~~~

I torsdags gjorde Smølf det farlige at forære mig en minecraft bruger ^^; hvis i ikke ved hvad det er (og kan jeg ikke forestille mig at i ikke gør) så er det nok verdens største OCD-spil. 
yeah, that's how it looks.

Jeg har selv været 'modstander' af det, men har til sidst måtte overgive mig da der kom flere ting i spillet og jeg indså hvor sjovt det egentlig er ... :C

Panda startede med at bygge et lille lyserødt svævende hus.. som jeg så har overtaget med mine birke-huse x'D (ses øverst). Jeg spiller inde på en server hvor rigtig mange af 'drengene' også spiller. Det er virkelig sjovt og hyggeligt at gå og kigge på hvad alle har bygget <3 der er borge, broer, uendelige mining-skakte, flydende huse, portaler til netherland osv.

~~~~~~~~~~~~~~~~

Idag er mit humør lidt a lá dette:
Fordi jeg langt om længe skal have lavet min piercing! Har siden jeg var ca. 14 år ønsker mig en læbepiercing, og den skulle laves sammen med AK. Ellers var det ikke godt nok. Men min mor er 'imod' det, hvilket gjorde jeg måtte vente til jeg blev 18. Og siden det lige har været d. 1. har AK nu også fået penge, så i eftermiddag går den mod Holstebro hvor AK har en ven som skulle være en god, billig piercer : D

Dagen bliver heller ikke ringere af at Smølf er kommet til penge igen og fejrer de lige pt. ved bla. at invitere mig ud på en ny restaurant i byen der er en mongolsk/kinesisk/japansk buffet. 
Sådan ser vi nogenlunde ud når det kommer til sofit-ice-buffet'er. No kidding.