mandag den 26. november 2012

arbejde og hygge

på magisk vis har jeg bare booket mig selv op til halsen med forehavender her i julen ^^ Det er super hyggeligt at vide at jeg skal noget hyggeligt med rare folk næsten hver dag! 
i fredags hægtede jeg mig på Tøsen og Louises julegaveshopping om formiddagen, og som en surprise-gave til mig, så var min første løn kommet! Så der blev selvfølgelig fra min side shoppet mega meget igennem :D jeg har nu købt næææsten alle mine julegaver! Huzzah! Og det bare på en enkelt formiddag! Og til mig selv blev det også lige endnu et Layton-spil og en ny skjorte ;3

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

lørdag stod den på arbejde, og da jeg kom hjem startede mig og Smølf vores voyage til at se alle 3 ringenes herre-film i extended blu-ray udgave! Og det er altså ikke for sjov, hver film varer 4 timer xD Men det er super fedt at se dem i den udgave, da der er kommet rigtig mange ekstra scener i, og nogle af dem gør at dele af filmen giver meget bedre mening! Specielt i 2'eren synes jeg.

og nå ja, Smølf lavede pandekager til aftensmad! Pandekager som i, med sukker, syltetøj, nutella og is!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

 Søndag arbejdede jeg også, og om aftenen tog mig og Smølf hen til Kristine for at være en smule med til at fejre hendes fødselsdag :3 hendes gave var desværre strandet ved mine forældre i Silkeborg, men hun får den snart! Vi spillede en omgang uren scrabble, og spiste en del af den kage Tøsen havde bagt til Kristine.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Mandag morgen nåede jeg da også lige at arbejde 4 timer inden jeg mødte i skole 12.15, og det var lidt en sjov oplevelse må jeg sige. Mandag morgen var nemlig tidspunktet hvor de åbnede for julebestillinger, altså kørsler til juleaften. Og er du vimmer, det kimede bare ind da klokken slog 8.00!
 Se julebestillinger  nederst. Det var 1 minut efter de havde åbnet for linjen.

da jeg kom hjem sent om eftermiddagen, satte mig og Smølf så gang i 2. ringenes herre film, og bagefter faldt jeg i søvn over mine afleveringer. Livet nogle gange <3 p="p">

og til sidst, nogle outfit-billeder fra måneden:

 jeg er gået i kulde-skær og går meget i halstørklæde, tykke trøjer og støvler ~ Og så ved jeg ikke hvorfor, men jeg er også kommet i skjorte-humør efter jeg begyndte at arbejde på et 'kontor'. wth.

I den kommende uge skal mig og Smølf ud at spise (i aften), jeg skal i biffen med Kristine og Louise, til julefrokost og stå i kø til at købe hobitten-billetter!

onsdag den 21. november 2012

Bare lidt af hvert....

min weekend har gået stille for sig :b jeg arbejdede både lørdag og søndag, og det eneste konstruktive jeg lavede udover det var at sy gardiner til stuen, spille Assassin's Creed med Smølf, og lørdag aften smuttede jeg til anime kita's chibitræf med dance'n sing:

billede tyvstjålet fra Sascha, som viser showdown mellem Kristina og Dorthe

Det var dog en super hyggelig ting at bruge min lørdag aften på! Synes virkelig kitas chibi-arrangementer er hyggelige små ting man kan tage til engang i mellem ^^

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

mandag aften gik jeg ned med noget som smølf siger er en musseskade (tror jeg), som er en nerve der sætter sig i klemme i rygsøjlen :C det gjorde ondt når jeg trak vejret og skiftede stilling i sofaen, så endte med at falde i søvn halv 10 og snorke til vækkeuret ringede! Aldrig mere siger jeg bare.

Onsdag havde jeg fri fra både skole og arbejde, så jeg brugte en del af dagen på at tage på en lille udflugt til Nibe for at besøge min bedstemor på plejehjemmet. Hun kan stadig kende mig, og hun smilede bare over hele ansigtet da hun så mig. Så det er da godt, er det ikke? Jeg pyntede også op til jul ved hende og udstyrede rummet med to julestjerner. Til frokost gav hun en pizza :) Senere kom Kristine og Tøsen over for at spise aftensmad, og jeg lavede en hel ovnbagt kylling, og til dessert var der småkager med mælk til aka Emma style. Til småkagerne så vi den der søde Peter Pan-film fra 2003, og altså.. Hvor er den bare sød! ; A;

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Næste weekend står også bare på arbejde, og så nærmer december sig ellers bare med hastige skridt, og der skal snart ud og julegaveshoppes for en del af lønnen. Som selvforkælelse for alt mit arbejde, så overvejer jeg bare at smide 1000 kr. i puljen til 3 nye 3DS-spil! Tænker Super Mario 2, Kid Icarus, Dream Drop Distance og endnu et Layton-spil. Selvom det faktisk er 4 titler.. Vil bare så gerne spille dem allesammen! Og jeg trænger også til et par nye bukser. Er det ikke snart december?
Skal også have prøvet den nye WiiU-konsol og se om den er noget ved. Hvis den er, så kan det godt være jeg investerer i en, da jeg generelt bare mangler en wii-konsol i mit liv! Har Wii-spil stående som jeg ikke kan spille xD og vi taler altså Metroid, Pikmin og Dragon Quest.

Og lige en sidste december-rampage:
SKAL SÅ MEGET IND OG SE HOBITTEN PÅ PREMIERE! GLÆDER MIG BARE SÅ MEGET!!


fredag den 16. november 2012

almindelig uge der gik

Toon Link, taget af Smølf i Østrig

Det er virkelig hyggeligt at sidde og redigere billeder ~ I louv it long time!
Jeg er også begyndt at uploade de billeder jeg tager af andre cosplayere til min deviantart, hvor jeg ellers før bestræbte mig på kun at uploade mine egne cosplays:
Mikki og Panda i Chibitalia, taget til DKos 1#

Christian I War Machine, taget til DKos 2#

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩
og så ville jeg lige dele mit og Pandas kærlighedsbarn på bloggen:
the cubid Rock Lee som blev brunette! Det var denne darling som vi vandt lego-konkurrencen med til Kita. Og et mere præmie-billede fra fredagsquizzen ~ Taget af Sabrina.

 ♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I mandag pressede jeg Kristine til at komme over til mig om aftenen, fordi jeg bare savnede hendes selskab! Efter en lovning af te, jordbærchokolade og den nye klokkeblomst film lod hun sig knække, og vi havde en smadderhyggelig aften! Den nye klokkeblomst film er bare så god ; w; I dun even!

Tirsdag besluttede mig og Smølf at bruge nogle af vores tilovers madbudget-penge (that's right) på at tage ud og se den nye James Bond film Skyfall. Jeg er ikke den helt store James Bond-fan, men er du vimmer, jeg var godt underholdt! De penge er ikke spildt, da den var en SUPER fed biografoplevelse! Den havde bare det hele, og var super flot og moderne, samtidig med at den holdt sig godt op af klassikerne.
  Bond, you did not dissapoint ~

Onsdag var der madaften uden Tøsen.. Mig, Kristine og Smølf endte med at se noget serie sammen, og mig og Kristine tog et dårligt valg os så en virkelig dårlig amerikansk teenager-film :/ jeg vil gerne have de 1½ time tilbage af mit liv, tak!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Ellers, så.. ja.. Jeg skal igang med at træne igen, men arbejdet presser bare så meget på (jeg har en del vagter for tiden), at jeg har svært med at overskue det. Jeg har jo næsten ingen fridage tilbage i mit liv ó 3ò men oh well.. så længe den fritid man har bliver brugt godt, så er der vel ikke noget at klage over. I aften bruger jeg min fridag fornuftigt på at sy gardiner til stuen. Vildt teenage-liv!

tirsdag den 13. november 2012

Adventure ahead!

såøh, det var det der med, at mig og Smølf har været i Østrig på forlænget weekend!
Vi startede ud med at tage et nattog fra Aalborg til Kastrup, så vi kunne bruge en del af rejsetiden på at sove. Turen derned gik ret hurtigt for sig, da vi som sagt sov hele togturen, og vores fly var fra kl. 7 til 12, med en mellemlanding i Berlin indtil destinationen i München. Fra München var der en lejebil til os fra hotellet, så vi selv kunne køre de sidste 2 timer derud, og derefter have bilen helt for os selv resten af weekenden!


Nogle af de største oplevelser ved turen, foregik faktisk bare i bilkørslen, da det var meget overvældende bare at køre ind til Østrigs grænse, hvor der bare BAM! var bjerge på begge sider xD
mother of mountains!


Kort efter ankomsten på hotellet fløj vi videre ud på en gåtur i omegnen, hvor der bare var flot natur. Efter mørket faldt på, var der spa i hotellet med sauna, dampbade, boblebade osv., så der tilbragte vi (needless to say) også en masse tid :D Der var også 3 måltider at nyde hver dag, så god mad røg også indenbords i stor stil! Der var altid mindst 10 forskellige slags nybagt brød
aftensmaden var 4-retters hver aften, så det nød vi os også godt af.

vores værelse:

udsigten fra værelset:

Efter vi havde spist og været i spa fredag aften, gik vi i send.. kl 9. Og sov til næste morgen kl. 9. 12 timer, ja tak xD

da vi havde spist morgenmad hoppede vi i bilen, og tog ud for at tage nogle cosplaybilleder af mig ^^ Jeg havde nemlig taget mit toon-Link cosplay med, da jeg tænkte at man altid kunne udnytte nogle flotte omgivelser til lidt cosplay. Smølf skulle lige blive komfortabel med kameraet, men lidt godt kom der da ud af det!


Derefter kørte vi længere ud til nogle mindre landsbyer og gik en laaaang tur opad! Vi gik i et par timer, og jeg kunne godt mærke det i lårene dagen efter ^^; Vi nåede aldrig nogensinde op på nogen top, men rimelig højt alligevel hvis i spørger mig.

smølf blev ihvertfald svedig 

 inden aftensmaden smuttede jeg så ned i spa'en alene, da jeg skulle have en ansigtsbehandling :3 det var ikke den bedste jeg har fået, men det er altid afslappende.

Søndag regnede det hele dagen, så vi besluttede os at tage tidligt afsted tilbage af. Dog var bjergene super smukke med tågen

Det var noget af en udfordring at køre på tysk motorvej med 4-5 spor i så kraftig regn, men vi klarede os da igennem det. Da vi havde tid at slå ihjel, kørte vi lidt hist og her omkring for at lede efter en åben café eller et spændende museum. Til ingen verdens nytte. ALLE de steder vi prøvede, var bare lukkede. Tyskerne går bare i hi hver søndag.  
Smølf fik dog læst en masse Ringenes Herre i lufthavnen
 
og så er vi tilbage. Vi ankom ved vores hoveddør kl. 06:30 mandag morgen, og jeg var klar og udpakket til skole kl. 12.15. Emma is on da go! 

opsummering:
god tur, smuk natur, god mad, lækker spa. Kæreste-kvalitetstid på højt plan!