mandag den 25. november 2013

Dexter, Zelda og fødselsdagsfest

Denne tid er jeg blevet fanget rigtig mange forskellige huller af tidsslugere.
Mig og Smølf er begyndt at se serien Dexter som er på netflix, og jeg ved ikke hvor sundt det er at vi ser den hver gang vi har et ledigt øjeblik sammen.

Den handler om en massemorder som kun dræber folk der har myrdet andre. Det er en meget sjov serie fordi man hører hans indre monologer om hvordan han ser verden omkring sig, og hvordan han gør alt for at passe ind fordi han ikke selv ved hvordan man føler.
Vi er stadig igang med at marathonne!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Derudover har jeg fået mit nye zelda-spil, Link Between Worlds

Og lad os bare sige.. jeg er meget begejstret over spillet! Det er et af de type spil som jeg bare kommer i 3DS'en for at spille i en times tid, og pludselig gik der 4. Eller 6. Da jeg endelig fik nøvlet mig op for at lave lidt mad, var min hånd faktisk lidt i krampe af at holde på min DS :X ups.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

I lørdags kom jeg dog ud af døren for at hjælpe kære Kristine med at bage en hulens masse mini-pizzaer til hende og Sidsels fælles fødselsdag.

De havde lånt et undervisningslokale fra deres skole til at holde festen i, og det var smadderhyggeligt.
Der kom endda lidt besøg fra Sjælland i anledningen, og jeg fik grint en masse.

min årlige mission med at finde en gave til Kristine hun bliver så glad for at hun græder holdt også stik i år, da jeg havde gået sammen med nogle andre og givet hende det nye Lego Marvel spil og en komplimentær Playstation 3.

Jeg hyggede mig ihverfald med alle de smukke mennesker. Oh Yeah. 

tirsdag den 12. november 2013

Halloweenbar, pokémon og dukketeater

I fredags hyggede mig og Smølf sammen med Kristina og Morten. Vi drak lidt hjemmefra, og efter aftensmaden tog vi nogle forskellige kostumer på og drog ned til en halloween-tema fredagsbar i comic express.


Det var rigtig hyggeligt at få en øl sammen med pigerne, og Smølf kom lige i rette tid til at vinde nogle specialøl for hans Batman-kostume jeg havde syet tilbage ved SVScon. Livet som cosplayer, HOO!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag har jeg besøgt kære gamle Silkeborg. Jeg hyggede hjemme ved Mikki og Panda og deres 64'er som havde pokémon stadium og pokémon snap. Jeg har det lidt svært med hvor begejstret jeg er overfor pokémon snap xD vil virkelig gerne besøge dem igen så jeg kan gennemføre det!
Jeg var så hardcore!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

En anden del af grunden til mit besøg, var dog også dukketeaterfestivallen som kørte i Silkeborg i sidste uge. Om aftenen var jeg inde og se hele 2 forestillinger. Først var det et stykke om et plejehjem som hed "Matilda"
Det er lavet af en hollænder som bare kan noget med dukker, og jeg har set hans forestillinger de sidste 3 år. Altid med lige begejstring! Matilda var også rigtig sjov, og han laver de skønneste karakterer.

Bagefter var jeg inde og se "Hotel De Rive" med Mikki og Panda.
Jeg vil sige, der var nok lidt for meget abstrakt teaterkunst, og for lidt dukker her. Jeg kunne slet ikke følge med i handlingen, og det var meget pudsigt. Men det var stadig en hyggelig nok oplevelse at få noget kulturel indsigt sammen med de kære silkeborggensere xD

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Søndag blev bare brugt på ren og skær hygge med forældrene og min søster. Masser af god mad, brændeovn, tur med naboens hund i skoven og en god tøsefilm. Dagen gik lidt for hurtigt, men den var nu god.

søndag den 3. november 2013

Kita med besøg og arbejde

Denne weekend har været endnu en af de fuldt-bookede for mig (hvilket virker til at være hver eneste weekend lige pt.). Der har nemlig både været Kitatræf 13.2 over weekenden, jeg har arbejdet både fredag, lørdag, søndag, og så har Panda velsignet mig med et besøg henover weekenden oveni. 
Jeg vil ikke sige at det har været 'travlt', da det lyder som et negativt ord, men der har været noget at lave hele tiden.
Fredag startede med en god lang skoledag, efterfulgt af arbejde ved 8-tiden tog jeg til Kita for at deltage i den famøse fredagsquiz. For vi ved jo allesammen godt at det sjove ved at komme til kita-træf er alle de sjove konkurrencer og flinke mennesker. 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Lørdag efter arbejde tog jeg derind igen, og jeg havde i kita-anledningen taget noget nyt (brugt) lolita på
billederne er taget af skønne Sabrina!

Det var en rigtig sjov hyggelig dag fyldt med flere konkurrencer, slik, søde mennesker, billeder og tegneserier. Personligt er det en stor overvindelse for mig at jeg har fundet en amerikansk tegneserie jeg har lyst til at læse; de nye batwoman! Og jeg tjente mit helt eget blad ved at stå bag kassen i comic express for Kristine lørdag aften. Worth it!

Jeg nyder at invadere mine venners snapchats!

bagefter skete det magiske at jeg kom på et rent pigehold i holdquizzen, og vi vandt!! Dét var noget jeg aldrig troede jeg skulle opleve. Kan du sige hej goodiebag? 

I dag har det bare heddet film, pandekager og indkøb