mandag den 25. august 2014

Næstsidste sommerferie-uge

Som jeg sluttede af med at sige i sidste indlæg, så var jeg sammen med Elizabeth for at farve hår! Det endte med at se således ud ~

Jeg er super glad for det, da jeg synes det er skønt med lidt farve i det.

Vi havde så Casper og Louise på besøg, hvor vi lavede aftensmad og hyggede med noget Wii U og Settlers.
Det er altid dejligt at have besøg, og især af nogle man ikke ser så tit :) 


Og så har jeg da vist heller ikke vist den edderflotte tegning som Astrid har lavet til mig!
Jeg ville være sikker på at få et ægte Astrid-kunstværk inden hun tog afsted mod Tyskland for at gå på universitet dernede for at få en kunst-uddannelse.

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Sidste uge har jeg brugt på at være rigtig meget hjemme og hygge. Det var meningen at vi skulle have været på tur, men alle planerne faldt ligesom lidt sammen... Dog har Astrid været hjemme ved Kristine hele ugen, så jeg har været rigtig meget sammen med de to, og vi tog også ud at tage nogle cosplay-billeder af mig om tirsdagen. Jeg havde nemlig endelig, langt om længe, fået færdiggjort et projekt som har ligget hjemme i skuffen i over et år. Dog startede vi med at køre hele vejen ned til Rold Skov i Rebild, hvor der så var det vildeste skybrud som ikke stoppede!
Så vi sad bare i bilen med varm te og var trætte af regnen. Vi tog så hen på et lille cirkus-museum i Støvring(?) som var rigtig hyggeligt og sjovt. 

Da vi havde kørt tilbage til Aalborg klarede det dog op i en times tid, og vi skyndte og at tage en masse billeder i en lille skov-åbning jeg kendte:


Jeg er smadderglad for billederne som Astrid tog! Og bagefter tog vi hen og spiste på Ulla Terkelsen <.3 Det er ved at blive en lille tradition at spise på Ulla T efter photoshoots, hvilket jeg er helt cool med!
Mmmh, blåbærkage og Caffe Latte ~ Jeg er cool med det

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Derudover har jeg også tilbragt noget kvalitetstid med Smølf




Og Morten
Vi spillede Pikmin mens jeg nussede med Jennys kat ~ <.3

Og selvfølgelig Ikea
og deres billige morgenmad! mums

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Her i weekenden har jeg haft sensommerens/efterårets første lille sygdomsforløb. Jeg har simpelthen haft så ondt i hovedet at jeg har lagt i sengen en hel dag, og så gjorde min hals også store dele af tiden ondt, så det var svært at dreje hovedet. Dog overlevede jeg alligevel at arbejde respektive 15 timer henover weekenden, og være til Astrids afskedsfest lørdag aften 

Billede stjålet fra Sascha

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Idag har jeg påbegyndt min første dag i min sidste uge af sommerferien. Jeg kan slet ikke fatte at min sommerferie er ved at være forbi, og at 3. semester på universitet nu står for døren. Af den årsag havde jeg valgt at dedikere idag til at ordne en masse småting som at rydde ud i strømper, gøre rent, starte på nye cosplay projekter og andre ting i den dur. 

onsdag den 13. august 2014

Livet siden Genki - ordentlig syg ferie!

Her derude! Siden jeg kom hjem fra Genki i København, har jeg svoret at jeg ville slappe af, ikke lave cosplay, få ordnet praktiske ting og se en masse mennesker! Og ved i hvad, jeg har faktisk næsten overholdt det!
Tirsdag efter jeg kom hjem fra Genki var jeg sammen med den muntre flok aka Astrid, Elizabeth, Mia-Maija og Kristine for at spille brætspil og hygge!

Det var med mindre tema af Harry Potter ~ 

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Fra onsdag til søndag i sidste uge arbejdede jeg også 40 timer fordelt på de 5 dage, hvilket jeg faktisk var rigtig glad for!

vi har en god sød flok nye mennesker på arbejdet som jeg hjalp med at oplære, hvilket var ret sjovt. Jeg fik nogle på medlyt, og overværede dem tage deres første opkald. De klarede det super godt! 
Så har jeg også fået arbejdet lidt i ferien og fået tjent bare en smule ind af alle de penge jeg har brugt!

Alt arbejdet forhindrede mig dog ikke i at tage hen til Teddy fredag aften for at spille lidt beerpong og drikke nogle af Elizabeths mojitos

huaa! Nåede dog kun at slå Teddy en enkelt gang i beerpong.

Jeg har også hængt ud med Morten i nogle timer hvor vi spillede Pikmin, og lørdag aften blev brugt i selskab med Elizabeth og Smølf hvor vi så Smølf spille zombiespillet "The Last of Us", hvortil jeg faldt i søvn grundet mine lange arbejdsdage.

Søndag aften nåede jeg også lige at udnytte "den store biograf-dag", hvor alle film var til halv pris! Jeg tog sammen med Prime ind og se "Herkules", som faktisk var rimelig okay! Den havde et lidt andreledes approach end jeg havde regnet med, men vi blev ret enige om at vi godt kunne lide det. Og så var den lidt sjov også!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Den her uge indtil videre,  har jeg brugt på at lave lidt cosplay (jeg sagde jo at jeg ikke kunne overholde hvad jeg havde lovet mig selv), og på at hænge ud med Kristine. I forgårs formåede jeg også lige at snige mig på et lille besøg hjemme ved Sabrina hvor hun fodrede mig med kaffe, og jeg hende med suppe. 

Jeg har lavet en bog til mit Atlantis-cosplay, og så er jeg gået igang med tabarden til Zelda

Ellers er her bare lidt stemningsbilleder fra lejligheden en dag som idag:
Gotta catch them all! - priser fra conner i Danmark

Min elskede kop og alle mine visitkort

Min zelda-hylde <.3 Lige om lidt kommer den til at vokse gevaldigt!

Tak fordi i læser med! Jeg vil bruge resten af idag på at farve lidt hår sammen med Elizabeth, se det nye afsnit af "Legend of Korra", og lave mad til når Casper og Louise kommer over for at spise med!

Imorgen står den på sociale askapader med Astrid, Kristine, Teddy, Elizabeth, Frederikke (Smølfs søster) og måske en hemmelig sjæl jeg ikke har hørt om?

mandag den 4. august 2014

Sønderjylland og Genki!

Nå! Hvad har jeg lavet siden sidst? Tjo, først og fremmest så har jeg kørt en HEL masse i bil, haha!
Først og fremmest havde jeg Kida på besøg fra København i nogle dage, både for at hygge sammen, men også for at øve og ordne nogle ting inden Genki vi skulle lave sammen <.3
Nogle dage senere kørte jeg også til Løkken strand sammen med Smølf, Teddy og Kristine for mere afslapning, hvor jeg er oplevet at blive overfaldet af mariehøns! Puha da, de var bare overalt, men så har man jo også prøvet dét!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩


Bagefter smuttede mig og Smølf i bilen for at køre til Silkeborg først for at mødes med hans far og søstre, hvorefter vi fortsatte sydpå i nogle timer for at komme til Brøns, hvor hans familie var i sommerhus. Her var v i 4-5 dage, hvor vi har slappet af. Jeg arbejdede en smule dernede på mit kostume som skulle være færdig til Genki, men det var ikke så meget.
Vi har både været på Rømø, hvor stranden var så fantastisk at jeg ærlig talt var lidt øv over at skulle tilbage. Havet var perfekt til at bade i med bølgerne og varmen, og så var der rigtig mange drager oppe!
Derudover har vi også være en tur på Mandø og i Ribe for at hygge. 
Han er nu sød nok. Man kunne se hvordan vandstanden i Mandø har været gennem tiden

Meget flade Mandø! Vi nåede aldrig ud til havet :C 


Min frokost fra Ribe ~ Yderst lækkert!

Der var mange hvepse, så jeg måtte gribe til drastiske metoder

Se lige den eventyrvaffel!

♩ ♪ ♫ ♬ ☆ ☆~~~~~~~~~~~~~~~~☆ ☆ ♬ ♫ ♪ ♩

Torsdag eftermiddag måtte vi dog begive os hjem mod Aalborg, da vi fredag morgen (tidligt!) skulle afsted mod Farum på Sjælland for at deltage i Genki. Vi kørte fra Aalborg kl. 6 om morgenen med en trailer lastet med tegneserier fra Comic express som Smølf og Elizabeth skulle sælge.

 Som en plaster på såret havde Kristine lavet verdens største morgenmad til os! Vi skulle nemlig med færgen fra Århus til Sjællands Odde kl. 9, så vi kunne passende spise om bord


<.3

Mit store sommerprojekt (Tommelise kjolen) har været til den her con, og jeg nåede at få alt færdigt til tiden. Jeg har ikke lavet meget andet hele weekenden end at hjælpe til i comic express (op- og nedpakning) og at slå folk ned med mine store følehorn.
Det var det eneste cosplay jeg havde på hele weekenden, og vi optrådte lørdag til cosplayshowet med et strip-show hvor hele mit kostume blev revet af, ligesom i filmen! 
Folk tog overvældende godt imod showet, og vi vandt en pris for at være mest i Genki-ånden. Derudover har jeg aldrig modtaget så mange komplimenter for et kostume før, samtidig med at jeg aldrig har slået så mange folk ned før! Mine vinger og følehorn var ret store, så det der med at bevæge sig rundt var lidt problematisk til tider. 

Backstage-billede før showet 
Billede af kostumet fra scenen

Jeg deltog også i den store craftmanship-konkurrence om søndagen, hvor jeg dog ikke formåede at vende hjem med nogle priser. Dog vandt to af mine gode veninder nogle godt priser, og den ene af dem skal til Sverige for at konkurrere videre i Nordic Cosplay Championship! Jeg er så stolt og glad på hendes vegne, og jeg er sikker på at hun bliver fantastisk. Jeg håber jeg kan komme og heppe på hende!
You can do it!

Derudover fandt jeg nogle forskellige andre cosplayere som jeg fangirlede over, og som jeg fik lov til at røre ved, haha! 
Nadia som Link! og to virkelig søde piger fra Elverfolket!!!

En der havde lavet Navi fra Zelda, og så en norsk cosplayer jeg er stor fan af!! Også fra Zelda